Close

MWSW

Mid-West Startup Weekend

Breda

2020
10-12 april

Een verbinding, een band of een gemeenschappelijk gevoel tussen mensen. Dat is wat je zult ervaren tijdens MWSW Breda. In slechts 54 uur werk je met enthousiaste mensen aan wat mogelijk de volgende geweldige startup zou kunnen zijn. Maar nog belangrijker zijn de waardevolle lessen die u zult leren en de mensen waarmee u contact kunt maken.

54

Uren van

Ontwerpen / Ontwikkelen / Valideren / Hacken

Netwerken / Vrienden / Coaching/ Leren / Bouwen

Drinken / Feesten / Niet slapen / Nerfgun gevechten / Karaoke

Games / Longboarden / Eten / En nog veel meer!

Omringd door slimme, gepassioneerde mensen en met de beste tools en benaderingen tot je beschikking, neemt je enorme sprongen om een bedrijf te starten, een oprichter te worden en contact te maken met de juiste mensen en middelen

Mid-West Brabant heeft veel mensen met million dollar ideas dit is de plek om ze waar te maken.

SWGro 2019 12

De samenwerking tussen bedrijven en startups is cruciaal geworden

“Een goed startup-ecosysteem blijkt beter te zijn in het verkorten van de innovatiecycli, het exploiteren van technologie, het verbeteren van bestaande bedrijfsmodellen en het sneller en effectiever uitvinden van nieuwe dan grote bedrijven.”

Prats.J & Amigó. P (2017) Corporate Venturing: Achieving Profitable Growth Through Startups, by: IESE Business School University of Navarra

Dit is hoe je weekend eruit ziet

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

17:30 – Venue is opened

Registratie begint. Je ontvangt je naambadge, t-shirt en een goodiebag

8:30 –

8:30 –

Wil jij onderdeel zijn van iets te geks?

Ondersteuning van de beste coaches
die we voor je konden vinden

We hebben de beste coaches gevonden die je het hele weekend gaan ondersteunen. Onze coaches hebben kennis en vaardigheden op een groot aantal gebieden. Het één-op-één advies dat aan teams wordt gegeven, kan van onschatbare waarde zijn en een sleutelfactor voor het behalen van succes. De coaches helpen graag aspirant-ondernemers.

Wordt beoordeeld door experts

Onze jury zal kijken naar het proces dat het team heeft doorlopen. Is het idee gevalideerd? Is er een levensvatbaar bedrijfsmodel? Wat zijn de unieke verkoopargumenten? Hoe verhoudt het zich tot de concurrentie? Is er een proof of concept? Wat is het minimaal levensvatbare product?

BLANK-Profile-Picture-Image-Coming-Soon
BLANK-Profile-Picture-Image-Coming-Soon
BLANK-Profile-Picture-Image-Coming-Soon

Ontmoet het organiserend
team van dit evenement

De organisatie van dit evenement bestaat alleen uit vrijwilligers. We organiseren graag evenementen voor de startup-community. Het organiseren van evenementen naast onze dagelijkse taken vereist veel hulp van anderen. Wil je helpen? Neem contact met ons op!

Supporters

Dankzij deze geweldige bedrijven en organisaties is dit evenement mogelijk gemaakt.

Tickets

Coming soon