Close

Your dream life is almost here

Life a sustainable life

Through sharing facilities.

De woningcrisis is een feit. Studenten en starters vinden steeds lastiger kamers of een woning te vinden. Hiernaast zien we dat steeds meer jonge mensen last hebben van eenzaamheid en mensen steeds ongelukkiger omdat ze in hun online omgeving opgesloten raken. Dit hoeft niet zo te zijn, wij weten dat dit anders kan. In Breda alleen al staat 200.000 m2 aan leegstaat, ter referentie dit is groter dan het park in Breda. Wat nou als we wat nuttigs zouden doen met deze ruimte. 

 

Wij hebben een concept ontwikkelt waar we ambitieuze studenten en jonge professionals bijeen te brengen in een pand om te wonen, te werken, maken en te groeien. We streven naar het van creëren  van een offline community waar techneuten, ondernemers & creatievelingen van elkaar kunnen leren, met elkaar kunnen leven en samen te werken om nieuwe innovatieve ondernemingen van de grond af te krijgen. 

 

Wat we voor ons zien is dat je als createveling een technisch idee hebt onder de douche, je technische en ondernemende buurman aanschiet tijdens het gezamenlijke eten en die avond nog een business case en prototype hebt ontwikkeld. Dit initiatief bestaat uit drie delen: Co-living, Makerspace en de startup launch zone.

Click voor video

CO-LIVING

Gelukkig worden dat doe je samen. Door faciliteiten en spullen zoals woonkamers, keukens en sportruimtes te delen word het al dure leven een stuk betaalbaarder en duurzamer.

Door gelijkgestemde mensen in een huis te hebben wordt je leven een stuk gezelliger  en wordt samenwerken aan het creëren van projecten van gedeelde passies stuk makkelijker. Vul elkaars kennis aan en bedenk nieuwe ideeën.

Startup Launch Zone

De startup Launch Zone is een verzamelplaats voor beginnende ondernemers en startende bedrijven. Hier is betaalbare kantoorruimte, creatieve ontwikkelingsplekken en expertise vanuit een gemeenschap van mensen die met elkaar willen groeien te vinden.

Click voor video

Click voor video

Makerspace

De Makerspace is een openbare werkplaats met apparatuur & machines waarmee vrijwel alles gemaakt kan worden. Door gedeelde aanschaf van high-end machines wordt het betaalbaar om te kunnen innoveren.  Zo wordt innovatie gedemocratiseerd.

A moving concept

Aangezien ons concept ontwikkeld is voor leegstrandbeheerders bestaat de kans dat iedereen na een bepaalde tijd uit het pand moet. Door mobiel meubilair maken we de verhuis naar andere leegstand panden gemakkelijk.

We zijn opzoek naar mensen en partijen die dit een realiteit willen maken

Ga jij ons helpen?

Ontmoet de bedenkers

Rik van den Reijen

Ik ben altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën en kijken of er leuke business cases uit gevormd kunnen worden. Vaak voelde ik me echter alleen in deze hobby. Buiten schooltijden miste ik al gauw mensen om mee te sparren of samen deze nieuwe initiatieven leven in te blazen.

Kas van Roekel

Ik ben Kas ik ben altijd bezig met mijn eigen hobby projecten. Van auto’s tot heb bouwen van nieuwe 3D printers. Helaas voelde ik mij thuis soms gelimiteerd in mijn creativiteit. De juiste machines of input van andere waren niet tot mijn beschikking om met ideeën werkelijkheid te maken. 

We hebben al ondersteuning van

https://www.avans.nl/