Close

Veelgestelde vragen

In principe is een studententeam altijd een goede investering: je blijft verbonden met jonge professionals. Echter kan een studententeam kan met name interessant zijn wanneer:


1. Je organisatie zich bevindt in een krappe arbeidsmarkt en te maken heeft met een groeiend tekort aan werknemers;
2. Je organisatie verwacht te gaan groeien in de nabije toekomst;
3. Je organisatie verouderd en een grotere instroom van jonge professionals nodig heeft.

StuVal houdt zich bezig met het werven van studenten en experts. Daarnaast zorgen wij dat de projecten soepel verlopen door het koppelen van de juiste expert aan problemen die studententeams eventueel ondervinden.

Wij zorgen ook dat onze studenten eens juist beeld krijgen van de organisatie van klanten zodat zij weloverwogen keuze kunnen maken voor uw organisatie.

Over het algemeen komen studenten vanzelf naar ons toe. We streven ernaar om de beste werkgever onder studenten te zijn en we houden van studenten die ons proactief benaderen. 

We hebben gedegen selectieproces ontwikkeld waarbij de studenten die zichzelf altijd willen ontwikkelen worden gespot.

Het type studenten die wij werven is afhankelijk van de klant.

Door transparante communicatie zorgen wij ervoor dat u altijd op de hoogte blijft van de laatste zaken omtrent het project.

Daar is geen duidelijk antwoord op te geven. Waar we in ieder geval aan meehelpen is het aantrekkelijker maken van uw organisatie tijdens een ontwikkelingsproject.
 
We toetsen tijdens project studenten over de aantrekkelijkheid van uw organisatie. Aan de hand van deze informatie zorgen wij dat uw organisatie aantrekkelijker wordt voor de volgende generatie.

Dit kan 1 tot 2 maanden duren; Dit is afhankelijk van de groote en het type opdracht. 

We hebben al een groot aantal studenten op standbye staan.

Dit hangt af van de opdracht. Bij organisaties die kennis hebben van de producten of diensten die we ontwikkelen vragen we van een professional of deze 2-4 uur in  de week de tijd heeft om de studenten te begeleiden. Zo wordt is er iemand die nou betrokken in in de branch.

Organisaties die dit niet hebben of willen hoeven enkel de voortgangsmeetings afgestemd voor projecten bij te wonen. Dit doen wij meestal maandelijks.

Dit is afhankelijk van het project. Opdrachten kunnen op basis van 2 modellen aangenomen worden:

  • – Op uurtarief
  • – Turnkey projecten

Studenten blijven gedurende het project in payroll bij StuVal.

 

Uurtarief

Uurtarieven die berekend worden zijn mede afhankelijk van het ervaringsniveau van de geleverde student.

Bepaalde projecten kunnen we aannemen tegen een vast kostprijs. Op basis van een overeengekomen pakket van eisen wordt de vaste kostprijs bepaald op basis waarvan de opdracht uitgevoerd gaat worden.

Turnkey

We vragen bij onze turnkey projecten dat de helft van de ingeschatte project kosten vooraf betaald worden. Bij afronding van het het project zullen we de rest factureren.

 

 

De ideale teamgrootte is vaak rond de 4 a 5 studenten met een begeleider. Dit is afhankelijker van de opdracht. De ideale hoeveelheid studenten in een team hangt af van:
1. Werkzaamheden van het studententeam
2. Gewenste instroom en doorstroom van nieuwe werknemers
3. Beschikbare middelen en/of tijd voor het studenten team

Visionary

Tech

Business

Creative

We are always improving

Please let us know how we can do better.

Cookie_white

This website uses cookies to create a better user experience.