Close

THE NETWORK RUN

Get fit 💪, share ideas 💡, expand your network 🌐

Elke laatste dinsdag van de maand.

Startend om 17:00, bij lockers op Breda station

Daarna hapjes en drankjes.

Volgende datum: 24 November

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ben jij een druk ondernemend persoon of ben jij techniek enthousiasteling? Heb je daarom weinig tijd om te netwerken en te sporten? Combineer het dan in de maandelijkse network run! In de network run combineren we hardlopen, netwerken en het delen van ideeën.

Wordt fit

Loop zo hard als dat je onderneemt.

Breid je netwerk uit

Ontmoet ondernemende mensen en maak nieuwe vrienden of vind je business partner.

Deel ideeën

Laat jezelf inspireren door andere perspectieven tijdens het lopen.

The route

Krijg een indruk van de run

Schrijf je in voor het evenement op social media

THE network run IN DATA

0 +
Employees empowered
0
M2 of custom levels created
0 +
Ideeën verzameld

Ontmoet sommige van de deelnemers

Rik van den Reijen

Ik ben altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën en kijken of er leuke business cases uit gevormd kunnen worden. Vaak voelde ik me echter alleen in deze hobby. Buiten schooltijden miste ik al gauw mensen om mee te sparren of samen deze nieuwe initiatieven leven in te blazen.

Kas van Roekel

Ik ben Kas ik ben altijd bezig met mijn eigen hobby projecten. Van auto’s tot heb bouwen van nieuwe 3D printers. Helaas voelde ik mij thuis soms gelimiteerd in mijn creativiteit. De juiste machines of input van andere waren niet tot mijn beschikking om met ideeën werkelijkheid te maken. 

Ontmoet de organisator

Rik van den Reijen

Ik zal me even voorstellen, ik ben een student, innoveerder, tech-enthousiast en onder andere de ondernemer achter StuVal. Een van de uitdagingen waarmee ik zat is hoe ik mijn drukke ondernemende leven kan combineren met anderen dingen die ik graag doe, zoals hardlopen, netwerken en me laten inspireren door andermans ideeën. Om dit op te lossen organiseer daarom de network run.

Heb je nog vragen?
Neem contact met ons op!

Our partners

Share this page via:

Share on print
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

We are always improving

Please let us know how we can do better.

Cookie_white

This website uses cookies to create a better user experience.